“Puan Wawa, saya ni jenis rendah, sesuai kaa pakai #skirt kembang yang labuh macam Mira Filzah tu?

Tips #imej hari ini berkenaan skirt. Memang best kalau pakai skirt kembang sebab akan ada feel acah tuan puteri kan. “Let it go.. Let it go.. Elsa “

Saya kongsikan undang – undang skirt kembang :-

1. Semakin tinggi tubuh seseorang itu, semakin kembang skirt yang dia boleh pakai.

Maka kalau kita jenis rendah, elakkan skirt yang kembang sangat kerana kita akan nampak lebih rendah dan tak seimbang.

2. Semakin kurus orang itu, semakin kembang skirt yang boleh dipakai.

3. High waisted skirt) skirt yang di pakai lebih tinggi dari pinggang) boleh buat kaki nampak lebih panjang.

4. Skirt kembang lebih sesuai dengan ‘heels’ atau wedges.

5. Skirt tanpa corak yang meriah dan tidak berwarna warni adalah lebih sesuai. Go plain akan lebih selamat.

Kesimpulannya:-
Boleh nak pakai kembang, tapi ikut rules yang saya berikan.

The best style is Pencil, Mermaid atau straight cut skirt

Semoga bermanfaat.

Wawa Idris
Perunding Imej

(Sumber gambar : google)

admin

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply