Assalamualaikum..

Patik telah dijemput oleh Felcra Berhad untuk melaksanakan kursus selama 2 hari.  Kali ini peserta terdiri daripada pemimpin dan AJK pertubuhan WADIRA seluruh Malaysia.  Kebanyakan mereka adalah wanita yang berusia 3oan sehingga 60an.  Sangat gigih mereke ini menuntut ilmu dikala musim cuti persekolahan ini.. Tinggalkan anak dan cucu semata untuk menuntut ilmu.

Syabas patik ucapkan kepada mereka kerana telah berjaya melengkapkan kursus walaupun hari pertama kelas tamat pada jam 10 malam.  Mereka ini patik anggap seperti ibu patik.  Ada yang sebak semasa mahu mengakhiri kursus.  Best jugak kena gomol dengan ibu-ibu ini 🙂

Saksikan video ringkas sepanjang kursus.

Semoga ilmu bermanfaat.  Terima kasih kepada Tn Hj Zainul Anzaid Bin Hj Seman yang sudi hadir semasa sesi penutupan kursus.  Sebelum patik mengakhiri kursus, kami beramai-ramai menyanyi lagu Gurindam Jiwa.. Sedap suara ibu-ibu ini menyanyi..   Macam ibu patik 🙂 Sedih la jugak ibu-ibu ini..

https://youtu.be/F-0SytBdRis

Ibu-ibu, doakan kejayaan patik ya..

Wawa Idris merupakan jurulatih dan usahawan yang sering mendapat jemputan untuk berkongsi kepakaran beliau dalam membina Professional Branding . Beliau adalah Pengarah Urusan kepada Syarikat Wow Virtue Training & Consultancy Sdn Bhd.  Kepakaran beliau adalah membantu syarikat korporat serta usahawan dalam Personal Branding, teknik berpenampilan, etika professional, komunikasi serta khidmat pelanggan.   Berminat untuk berkolaborasi, sila hubungi 019 3830717.

Please follow and like us:
error
imaanwebmaster

Author imaanwebmaster

More posts by imaanwebmaster

Leave a Reply

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: hello@themenectar.com

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial