Pergilah ke mana-mana pun akan kelihatan ada lelaki yang tampil berbeza dengan mengenakan baju berwarna feminin seperti pink dan purple tetapi masih lagi kelihatan macho.

Ada juga wanita yang berkerut dahi melihat lelaki dengan pink memandangkan pink dah sinonim sangat dengan perempuan yang melambangkan kelembutan.

Adakah lelaki tidak sesuai langsung untuk pakai warna pink? Setuju ke?

Black is the new pink. Kali ini patik kongsikan tips suai padan warna pink khas untuk lelaki.

 

Pengambilan warna pink untuk bersantai menampakkan anda lebih relax. Kepada yang suka mendapatkan perhatian nampaknya pink terang sangat sesuai untuk anda.

Anda mungkin akan mendapat perhatian si gadis di luar sana kerana warna pink melambangkan anda memiliki hati yang lembut dan romantis ya.

 

 

 

 

Memakai kemeja pink akan tampak lebih berani dengan kombinasi seluar & tie hitam. Ini akan membuat akan macho dan cool habis.

Gaya formal ini akan membuat anda terlihat lebih berkeyakinan. Apa yang penting padankan dengan seluar yang gelap untuk tidak terlalu menyerlah

 

 

 

 

Bro tak salah kalau nak pakai jaket warna pink dari selalu menggayakan warna formal hitam & biru. Ini akan menampilkan anda lebih popular dan romantic

 

 

 

 

 

Seluar bewarna pink sangat sesuai untuk anda yang sukakan travel. Dengan cuaca yang panas sangat sesuai di gayakan dengan tshirt.

 

 

 

 

 

Lelaki macho paling takutkan warna pink kerana akan terlihat dirinya seperti lembut tetapi warna is no limit dan kalau kene dengan gayanya anda akan terlihat dengan lebih berfesyen.

 

 

 

 

 

Sebenarnya ramai je lelaki yang gemarkan warna romantis ini. Sedondon dengan pasangan dalam busana bewarna pink menampakkan anda seperti merpati dua sejoli.

Wanita, galakkan pasangan anda memakai warna sedondon dan ini memberi isyarat kepada wanita lain bahawa hei.. he’s mine!

 

 

 

 

 

Kalau anda terlebih berani bolehlah gayakan seperti ini. Tapi patik tak sarankan ye!

 

 

 

 

 

Ini saja yang patik dapat kongsikan sedikit idea untuk lelaki-lelaki macho diluar sana. Jangan ragu-ragu untuk tampil segak dengan warna pink ya!

Please follow and like us:
error
Wawa idris

Author Wawa idris

More posts by Wawa idris

Leave a Reply

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: hello@themenectar.com

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial